Roelandt

Ervaring

Roelandt is een industriële bakkerij met de uitstraling van de ambachtelijke, warme bakker. Zelfs uitgerust met een volautomatische productielijnen, is het respect voor het ambacht steeds gebleven.


Dit betekent dat onze klanten nog altijd terecht kunnen voor lekker krokant brood en (h)eerlijke patisserie. Om dit ambachtelijk vakmanschap te behouden, moeten we eveneens aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Onze producten worden dagvers gemaakt op basis van de traditionele recepten van onze grootvader. Zijn passie proef je in onze producten!

Roelandt staat voor vernieuwing. Nieuwe grondstoffen, nieuwe productieprocessen, nieuwe smaken ...dragen bij tot de ontwikkeling van nieuwe recepten. We volgen met argusogen de trends op de markt en blijven zo op de hoogte van de laatste tendensen in de bakkerswereld. Op deze manier kunnen we de consument steeds nieuwe producten blijven aanbieden.

Interesse in ons aanbod?

Bent u eigenaar of uitbater van een bakkerij, een cateringbedrijf of een supermarkt en heeft u interesse in onze verse producten?

Ja, ik wil een afspraak

Of bel ons op +32 (0)52 45 31 24