Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit loopt als een rode draad door ons productieproces. We zijn IFS gecertificeerd. Dit is een ‘standaard’ op het gebied van voedselveiligheid, deze ligt hoger dan de wettelijke eisen.

Regelmatig voert een externe firma een IFS- audit bij ons uit. Hierbij wordt kritisch gekeken naar onze bedrijfsprocessen. Deze worden grondig onder de loep genomen en gecontroleerd. De grondstoffen bestellen we overigens uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers. Voordat we de grondstoffen gebruiken vindt een strenge kwaliteitscontrole plaats. Op deze manier garanderen we onze klanten voedselveilige ingrediënten van topkwaliteit.

We betrekken onze medewerkers zoveel mogelijk bij het productieproces. Dit is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Als je weet hoe een eindproduct er uit moet zien, valt een kleine afwijking dadelijk op. Elk soort ‘Roelandt brood’ moet eigen, typische kwaliteit, smaak en vorm hebben. Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en worden continu op de hoogte gehouden van aanpassingen in het productieproces. Dit doen we met trainingen, die een aantal keer per jaar plaatsvinden. Op deze manier bezorgen wij dagdagelijks onze klanten zijn herkenbare, kwalitatieve producten.

Interesse in ons aanbod?

Bent u eigenaar of uitbater van een bakkerij, een cateringbedrijf of een supermarkt en heeft u interesse in onze verse producten?

Ja, ik wil een afspraak

Of bel ons op +32 (0)52 45 31 24