Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit loopt als een rode draad door ons productieproces. We zijn IFS gecertificeerd. Dit is een ‘standaard’ op het gebied van voedselveiligheid, die hoger ligt dan de wettelijke eisen.

Regelmatig voert IFS een audit bij ons uit. Hierbij wordt kritisch gekeken naar onze bedrijfsvoering. Processen in de fabriek worden onder de loep genomen en volgsystemen van de grondstoffen worden gecontroleerd. Deze bestellen we overigens uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers. Voordat we de grondstoffen gebruiken vindt een strenge kwaliteitscontrole plaats. Op deze manier garanderen we de klant dat we alleen ingrediënten van topkwaliteit gebruiken.

We betrekken onze medewerkers zoveel mogelijk bij het productieproces. Dit is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Als je weet hoe een eindproduct er uit moet zien, valt een kleine afwijkingen direct op. Elk ‘Roelandt brood’ moet gelijke kwaliteit, smaak en vorm hebben. Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en worden continu op de hoogte gehouden van aanpassingen in het productieproces. Dit doen we met trainingen die een aantal keer per jaar plaatsvinden. Op deze manier zorgen we dat de klant de kwaliteit van ons blijft krijgen die hij gewend is.

Interesse in ons aanbod?

Bent u een bakkerij, een cateringbedrijf of een supermarkt en heeft u interesse in onze verse producten?

Ja, ik wil een afspraak

Of bel ons op +32 (0)52 45 31 24