Ervaring

Ervaring

Roelandt is een industriële bakkerij met de uitstraling van de ambachtelijke warme bakker. Al zijn we uitgerust met een volautomatische broodproductie, het respect voor de ambacht is steeds gebleven.


Dit betekent dat de klanten nog altijd terecht kunnen voor lekker krokant brood en (h)eerlijke patisserie. Om dit vakmanschap vast te houden, moeten we aan hoge kwaliteit standaarden voldoen. Onze producten worden nog altijd dagvers gemaakt volgens het recept van onze grootvader. En de passie van toen is na drie generaties nog altijd aanwezig. Elk brood dat van de band rolt is van dezelfde kwaliteit en smaak.

Smaken verschillen én veranderen. Productontwikkeling gaat om meer dan nieuwe smaken alleen. Recepten veranderen door de komst van nieuwe soorten granen of desem. Dit heeft invloed op het product in zijn geheel. Bij Roelandt blijven we vernieuwen. Dat is wat de klant van ons vraagt en verwacht. Bovendien is het een eis die we onszelf opleggen. We volgen de trends op de markt en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over voedingsmiddelen. Op deze manier kunnen we de consument aantrekkelijke en speciale producten blijven aanbieden.

Interesse in ons aanbod?

Bent u een bakkerij, een cateringbedrijf of een supermarkt en heeft u interesse in onze verse producten?

Ja, ik wil een afspraak

Of bel ons op +32 (0)52 45 31 24