Producten in de kijker

Producten in de kijker

Quinoa-brood

Quinoa-brood

Het zaad, dat lijkt op een graan.

€ 2,45

Quinoa (Chenopodium quinoa) wordt ondergebracht bij de pseudo-graangewassen omdat het, in tegenstelling tot andere gewassen zoals tarwe en rogge, niet behoort tot de echte gewassen. De plant behoort tot de familie van Amaranthaceae en is daarmee verwant met spinazie, snijbiet en rode biet. De vruchten van de plant worden in de vorm van hele korrels of meel verwerkt. Quinoa komt uit de Andes, waar het reeds sedert duizenden jaren wordt gebruikt. De belangrijkste producerende landen vandaag zijn Peru, Bolivia en Ecuador. Het graantje was met diverse ceremonieën en heidense rituelen verbonden, die door de Spaanse verovering verboden werden, en zodoende even vergeten. Enige tijd geleden werd quinoa herontdekt als levensmiddel en momenteel is het één van de meest gewaardeerde "superfoods"

Sandwich grof

Sandwich grof

Langwerpig broodje van luxedeeg, op basis van tarwemeel, ideaal om de dag mee te starten.

Verkrijgbaar per 4 stuks verpakt.

Haverbrood

Haverbrood

Haver, een “vergeten” graansoort

€ 2,45

In de haverkorrel zitten veel oplosbare voedingsvezels: zogenaamde beta-glucanen. Deze verbeteren de spijsvertering, en nog veel belangrijker: ze verlagen het cholesterolgehalte.. Lekkere haversmaak en vol aroma, zachte, smakelijke kruim, lekker lang mals, echt krachtvoer_ ook voor de kinderen, zowel met zoet als met hartig beleg te combineren, hoogwaardige samenstelling (havervolkorenmeel, gerolde havervlokken en havergrutten).

Benieuwd naar ons magazine?

Download het hier!

Let's bake the good stuff!

One bite is never enough

Kwaliteit

Kwaliteit loopt als een rode draad door ons productieproces. We zijn IFS gecertificeerd. Dit is een ‘standaard’ op het gebied van voedselveiligheid, deze ligt hoger dan de wettelijke eisen.

Lees hoe we dit waarmaken

Duurzaamheid

Bij Roelandt speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. In het kader van deze duurzaamheid werd er beslist om te investeren in eigen windmolens.

Lees hoe we dit waarmaken

Ervaring

Roelandt is een industriële bakkerij met de uitstraling van de ambachtelijke, warme bakker. Zelfs uitgerust met een volautomatische productielijnen, is het respect voor het ambacht steeds gebleven.

Lees hoe we dit waarmaken